Dutch Passion

LET OP: Vanwege de nieuwe opiumwet ( artikel 11a ) verkopen wij een maximum van 5 zaden per klant. Indien u meer besteld en in uw winkelmandje plaatst, zullen wij de eventuele bestelling alsnog annuleren !

Dutch Passion is één van de oudste cannabiszaadbanken ter wereld en is daarnaast één van de weinige overgebleven oorspronkelijke zaadbedrijven. Dutch Passion heeft een ruim assortiment originele klassieke marihuanavariëteiten, waarvan de meeste zowel beschikbaar zijn als reguliere en als gefeminiseerde zaden. Ze zijn in 1970 begonnen met hun werkzaamheden en hebben zich in 1987 officieel als zadenbank gevestigd.
Het succes van Dutch Passion succes is gebaseerd op 3 belangrijke principes:

Ten eerste verzamelen en kweken ze de beste cannabis genetica, om de onafhankelijke cannabiskweker de kans te bieden om zelf marihuana van topkwaliteit te kunnen kweken. Ten tweede streven ze er voortdurend naar om voorloper te zijn op het gebied van innovatie. In 1990 ontwikkelden ze gefeminiseerde zaden en recentelijk wisten ze een nieuwe mijlpaal te bereiken met gefeminiseerde autoflowering (‘AutoFem’) zaden. Dutch Passion is nooit bang geweest om af te wijken van de conventionele manier van denken om betere zaden te kunnen bieden. Ten derde bieden ze een klantenservice van hoog niveau. Ze zijn al tientallen jaren actief in de business omdat ze zaden van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid leveren en hebben miljoenen tevreden klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met de zaden, kan deze contact met ons opnemen voor een passende oplossing. De zadencollectie van Dutch Passion is nog nooit zo sterk geweest. Omdat ze zich volledig richten op het leveren van zaden van topkwaliteit en een veilige en betrouwbare klantenservice, zijn ze nog steeds de eerste keus zadenleverancier voor vele recreatieve en medicinale marihuanakwekers. 

 

Sorteer op prijs:

€15
-
€55
Aantal weergegeven:
Powered by HNDB Media