Algemene Voorwaarden

Smokeys Urbanstore

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door Smokeys gewijzigd worden. Smokeys is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen
Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van Smokeys. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W.

De prijs
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven.

Levering
Smokeys zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. (Voor levering naar het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven welke u middels info@smokeys.onlinkunt opvragen). Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. Smokeys is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

U dient uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan Smokeys door te geven. Indien u verhuisd bent en dit niet aan Smokeys heeft kenbaar gemaakt, dan geldt een bezorging aan het laatste aan Smokeys kenbaar gemaakte huisadres als een geldige bezorging. Smokeys is niet aansprakelijk voor eventuele schade welke u mocht lijden doordat de bezorging niet op uw werkelijke adres heeft plaatsgevonden. Door Smokeys geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen worden uitgevoerd tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper hiervan uiterlijk een maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is Smokeys niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

Betaling
Betalen bij Smokeys kan via de elektronische betalingsmogelijkheden, die worden aangeboden via het online betaalsysteem. De betaling van een bestelling geschiedt altijd vooraf. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van het verschuldigde bedrag. Wanneer de betaling niet binnen een periode van veertien dagen is voldaan wordt de bestelling geannuleerd. De koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte- of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Veiligheid en betalen
Zodra u kiest voor Elektronisch betalen dan gebeurd dat via het externe- en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van Smokeys. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor Internet om uw gegevens te beschermen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Smokeys gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is voor het bezorgen van de goederen en alle betalingstransacties.

Contact
Smokeys streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres: info@smokeys.online/

Annuleren
Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail.

Retouren
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen veertien (14) dagen na aflevering aan Smokeys te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden. Consumptie artikelen en gebruiksartikelen mogen niet retour.

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:

Smokeys
Stadsgravenstraat 73
7511 ER Enschede

LET OP: Bij het retour zenden naar Smokeys zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. Wij crediteren uitsluitend het aankoopbedrag van de artikelen en niet de door u betaalde verzendkosten. De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn.

Garantie
Op schoeisel geldt een garantietermijn van maximaal 4 weken.

Copyright
Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal te gebruiken of te kopieren.

nl_NLDutch
top