Sinds de opening van onze winkel in Enschede in 1995 is Smokey’s uitgegroeid tot een toonaangevende en vertrouwde naam op het gebied van cannabis zaden, graffiti supplies, smart- en headprodukten. Naast bovengenoemde produkten hebben we in onze naastgelegen kledingwinkel ook een uitgebreide en eigentijdse collectie kleding, schoenen en accessoires van merken als Lacoste, Roca Wear, Nike, Adidas en New Era (caps). Smokey’s heeft een ruim assortiment aan kwaliteitsprodukten en onze bekwame medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Mede hierdoor hebben wij in de loop der jaren een trouwe klantenkring opgebouwd; niet alleen in heel Nederland, maar ook in verschillende andere landen binnen Europa.

Onze webshop smokeysonline.nl is opgezet als service aan onze klanten, waarmee we de mogelijkheid bieden om onze produkten vanaf overal, snel en eenvoudig te bestellen. Uiteraard wordt alles discreet geleverd.

Overtuig jezelf en kom ook eens langs in onze 200 m² grote winkel. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en we tonen je graag ons uitgebreide assortiment. Bij Smokey’s slaag je altijd!

0